Jobsonline op Social Media

 

Natuurlijk is Jobsonline ook actief op en te volgen via de verschillende bekende Social Media netwerken zoals Twitter, Facebook en LinkedIN. Regelmatig hebben wij vragen van bezoekers ontvangen over wat wij op de verschillende Social Media doen en waar ze bijvoorbeeld de nieuwste vacatures makkelijk kunnen vinden.

Wat wij op de verschillende kanalen doen en via welk sociale netwerk jij ons kan bereiken, vacaturenieuws kan volgen, tips krijgt of de nieuwste vacatures in een mooie feed kan zien lees je daarom hieronder.
 

Jobsonline op Facebook

Op onze eigen Facebookpagina delen wij nieuws van Jobsonline, vanuit de markt en van werkgevers. Daarnaast geven we een kijkje achter de schermen en zie je wie wij zijn. Zo hebben we afgelopen maand wat van onze BHV-dag voor onze medewerkers laten zien en namen we je mee in de voorbereidingen naar de Nationale Carrièrebeurs. Ook tijdens de Nationale Carrièrebeurs kon je de drukte op onze stand volgen.

Met jouw vragen kan je via Facebook bij ons terecht. Ons webcareteam zal altijd snel reageren, ook buiten kantooruren! De Facebookpagina van Jobsonline is dan ook het beste sociale netwerk om contact met ons op te nemen wanneer je met dringende vragen zit. Tijdens werkdagen kan je ons uiteraard ook telefonisch bereiken van 08:30 uur tot 16:00 uur.

De kanalen waar wij direct alle nieuw geplaatste top vacatures plaatsen zijn Twitter en LinkedIN, maar ook via de "Jobsonline Vacatures Facebook" evenals via de "Vacature Feed"  op onze eigen Facebook pagina. Like dus de pagina en blijf direct via Facebook op de hoogte.

Jobsonline op Twitter

Op Twitter delen wij nieuws met betrekking tot de vacaturemarkt en tips voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan of carrière. Daarnaast worden op Twitter automatisch de nieuwste top vacatures geplaatst zodat je die altijd direct ziet. De zichtbaarheid wordt vergroot door verschillende hashtags. Volg ons om op de hoogte te blijven van het laatste vacature aanbod!

Wij retweeten via ons Twitterkanaal regelmatig interessante tweets met nieuws en vacatures van onszelf en vanuit de markt.

Via Twitter geven we ook af en toe een kijkje achter de schermen en natuurlijk kan je via Twitter ons webcareteam bereiken. Dit kan met een tweet aan @JobsonlineNL of via een bericht. Antwoord krijg je ook hier, net als op Facebook, bijna altijd direct.
 

Jobsonline op LinkedIN

Op de LinkedIN pagina van Jobsonline volg je ons voor nieuws, tips en interessante updates. Speciaal voor werknemers en kandidaten is er een zogenaamde Showcase Page op LinkedIN die je kan volgen en waar je alleen de nieuwste topvacatures ziet. Deze net geopende LinkedIN pagina laat alleen de vacatures zien. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste top vacatures zonder nieuws, tips of leuke en interessante updates, dan volg je het best deze LinkedIN Vacature feed.

Is er iets onduidelijk of heb je vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact op. Natuurlijk kan je jouw vraag ook via het Social Media kanaal dat jij gebruikt aan ons webcareteam stellen. Ben je actief op andere Social Media kanalen waar je ons ook graag zou zien, laat het ons dan weten. Wij breiden onze activiteiten continu uit en zijn benieuwd wat onze bezoekers graag nog meer willen.

 

 

9 Tips voor het maken van een goed cv

Een goed cv maakt het verschil tussen een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en een standaard e-mail met een afwijzing. Jouw cv is een krachtig ‘wapen’ waar je tijd in moet steken. Het bevat samengevatte informatie over jezelf, jouw opleidingen en werkervaring waardoor recruiters en werkgevers een goed beeld van jou krijgen.

Met 9 tips voor het maken van een goed cv helpen wij je goed op weg.
Tips voor een goed cv bekijken >>

Sollicitatiebrief schrijven? Gebruik deze tips!

Je bent gereed voor een (nieuwe) carriére! Een goed CV is al gemaakt en in de CV-database gezet en nu heb je een aantal leuke banen gevonden op Jobsonline.nl. De stress slaat toe, want hoe schrijf je nu een goede sollicitatiebrief die samen met jouw CV zorgt dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek?

Gebruik daarvoor de tips voor een goede sollicitatiebrief.
Schrijf jouw sollicitatiebrief met deze tips >>

Checklist om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek

Zoals een wijs man altijd zei: "Wie zich vergeet voor te bereiden, bereidt zich voor om vergeten te worden" Niet voorbereiden op een sollicitatiegesprek is solliciteren naar een mislukking. Een goede voorbereiding bepaalt 90 procent van het succes.

Wat doe je voor een goede voorbereiding op de sollicitatie? Met deze checklist ga je goed voorbereid naar jouw sollicitatiegesprek.
Checklist voorbereiding sollicitatiegesprek bekijken >>

Klinkt dit herkenbaar? Wellicht ben jij dan een workaholic

Workaholic zijn is een serieuze verslaving die niet als zodanig (h)erkent wordt. Sterker nog... het wordt vaak als iets positiefs gezien terwijl dit echt niet zo is.

In dit bericht zie je wat een workaholic is en krijg je enkele tips die je helpen er iets aan te doen. Succes!
Kijk of dit herkenbaar klinkt... >>
© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback