XML-koppeling automatisch plaatsen vacatures

Om de XML-koppeling te kunnen gebruiken dient u zelf uw vacatures via een correct ingerichte XML-feed aan te leveren. U kunt onderstaand formulier gebruiken zodra u uw XML-feed heeft ingericht volgens onze richtlijnen/instructies.

Belangrijk is dat uw XML-feed wel is gebouwd volgens de aangegeven specificaties, ID's en velden, anders kunnen wij uw feed met vacatures niet opnemen. Wij plaatsen alleen feeds die volledig voldoen aan onze criteria.
 

Technische specificaties

Om uw XML-feed correct aan te maken/in te richten moet er eerst een keuze worden gemaakt in het type feed. U kunt een vacature koppelen aan een bestaand Jobsonline werkgevers account, voor het geval u bijvoorbeeld alle vacatures vanuit één merk/bedrijf wilt plaatsen. Mocht u voor meerdere partijen automatisch vacatures willen plaatsen, dan kunt u de werkgeversnaam meegeven zonder er een extra account / koppeling voor te hoeven aanmaken.

Maak hieronder uw keuze en download het juiste informatiedocument met instructies:

  • U kunt een vacature koppelen aan een bestaand Jobsonline werkgeversaccount door in het veld "employerkey" de XML-sleutel van de werkgever mee te sturen. De XML-sleutel is op te vragen in het dashboard van de werkgeversaccount op Jobsonline.

     Download het informatiedocument met instructies met koppeling bestaand werkgeversaccount om uw XML-feed correct aan te maken/in te richten.
     
  • Wanneer u geen koppeling met een werkgeversaccount wenst, dan dient u het veld "employername" met de naam van de werkgever te vullen.

     Download het informatiedocument met instructies zonder koppeling werkgeversaccount om uw XML-feed correct aan te maken/in te richten.


Geef eventueel het informatiedocument en/of deze URL indien gewenst door aan uw developer voor de bouw/inrichting van uw eigen XML-feed.
 

Uw XML-feed indienen

1. Indien de XML-feed gebouwd is en u deze correct heeft ingericht volgens onze specificaties, dan kunt u deze ter beoordeling / plaatsing indienen.

2. Test uw XML-feed via onze XML-tool voor controle. Mochten hier nog fouten in zitten, los deze dan a.u.b. eerst op voordat u hem defintief indient voor opname op onze website.

3. Voldoet uw XML aan onze wensen en eisen, neem dan contact op via onderstaand formulier en dien uw feed in. Wij zullen binnen enkele werkdagen uw feed beoordelen en deze bij goedkeuring opnemen op Jobsonline.nl.

 

Formulier indienen XML-feed

 


© Jobsonline 1999 - 2020 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie