XML-koppeling vacatures

Om de XML-koppeling te kunnen gebruiken dient u zelf uw vacatures via een correct ingerichte XML-feed aan te leveren. U kunt onderstaand formulier gebruiken zodra u uw XML-feed heeft ingericht volgens onze richtlijnen/instructies. Belangrijk is dat uw XML-feed wel is gebouwd volgens de aangegeven specificaties, ID's en velden, anders kunnen wij uw feed met vacatures niet opnemen.
 

Technische specificaties

Download het informatiedocument met instructies om uw XML-feed correct aan te maken/in te richten. Geef dit document indien gewenst door aan uw developer voor de bouw/inrichting van uw feed.

U kunt een vacature koppelen aan een bestaand Jobsonline werkgeversaccount door in het veld "employerkey" de API-key van de werkgever mee te sturen. De API-key is op te vragen in het werkgeversaccount op de Jobsonline website. In dit geval laat u het veld "employername" weg.

Wanneer u geen koppeling met een werkgeversaccount wenst, dan dient u het veld "employername" met de naam van de werkgever te vullen. In dit geval laat u het veld "employerkey" weg.
 

Uw XML-feed indienen

1. Indien u uw XML-feed correct heeft ingericht en deze ter beoordeling/plaatsing wilt indienen, test deze dan eerst via onze XML-tool voor controle. Mochten hier nog fouten in zitten, los deze dan a.u.b. eerst op voordat u hem defintief indient.

2. Voldoet uw XML aan onze wensen en eisen, neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij zullen binnen enkele werkdagen uw feed beoordelen en deze bij goedkeuring opnemen op Jobsonline.nl.

 


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie