XML-koppeling vacatures

Om de XML-koppeling te kunnen gebruiken dient u zelf uw vacatures via een correct ingerichte XML-feed aan te leveren. U kunt onderstaand formulier gebruiken zodra u uw XML-feed heeft ingericht volgens onze richtlijnen/instructies. Belangrijk is dat uw XML-feed wel is gebouwd volgens de aangegeven specificaties, ID's en velden, anders kunnen wij uw feed met vacatures niet opnemen.
 

Technische specificaties

Download het informatiedocument met instructies om uw XML-feed correct aan te maken/in te richten. Geef dit document indien gewenst door aan uw developer voor de bouw/inrichting van uw feed.

U kunt een vacature koppelen aan een bestaand Jobsonline werkgeversaccount door in het veld "employerkey" de API-key van de werkgever mee te sturen. De API-key is op te vragen in het werkgeversaccount op de Jobsonline website. In dit geval laat u het veld "employername" weg.

Wanneer u geen koppeling met een werkgeversaccount wenst, dan dient u het veld "employername" met de naam van de werkgever te vullen. In dit geval laat u het veld "employerkey" weg.
 

Uw XML-feed indienen

Indien u uw XML-feed correct heeft ingericht en deze ter beoordeling/plaatsing wilt indienen, neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij zullen binnen enkele werkdagen uw feed beoordelen en deze bij goedkeuring opnemen op Jobsonline.nl.

 


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie