Zeeuws Bewind

De missie van Zeeuws Bewind luidt: “Zeeuws Bewind helpt mensen bij het verkrijgen van financiële stabiliteit, zodat dit kan bijdragen aan innerlijke rust”. Deze missie is de leidraad van waaruit de bedrijfsprocessen zijn vorm gegeven. Zeeuws Bewind voldoet aan de in Nederland gestelde wettelijke kwaliteitsnormen en is lid van de branchevereniging HORUS. Meer informatie over Zeeuws Bewind vind je op: www.zeeuwsbewind.nl

Geldproblemen: het kan iedereen overkomen...

Schulden, geldproblematiek of gebrek aan inzicht. Het kan iedereen overkomen. Dit geldt voor mensen met beperkte kansen en middelen, maar ook voor mensen die financieel alles keurig hebben geregeld, maar bijvoorbeeld door scheiding in financiële problemen zijn beland.

Zeeuws Bewind werkt dan ook voor ouderen, mensen met beperkingen, jongeren, mensen met een uitkering, voormalig ondernemers, mensen die het overzicht "kwijt" zijn, maar ook voor bedrijven en instellingen.

Een moedige stap: zoek hulp!

Ondanks de soms moeilijke persoonlijke omstandigheden waarin u zich misschien bevindt, behoudt Zeeuws Bewind altijd de focus op uw financiële en persoonlijke huishouding. De basis voor uw innerlijke rust is immers een situatie waarin u zo min mogelijk financiële en persoonlijke rompslomp heeft. Om dit te bereiken zet u zelf de eerste moedige stap: u zoekt hulp!

Werkgever
Goes
11 - 25
nee


Vacatures van Zeeuws Bewind

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie