Van Zessen Financiële Diensten

Onafhankelijk én begrijpelijk financieel advies

Voor de meeste ondernemers en particulieren is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse kost. Met gezond verstand kom je een heel eind, maar dan nog is het lastig om in het woud van wetten en regels, financiële producten en mogelijkheden de beste keuzes te maken.

Wij zijn als Erkend Hypotheekadviseur, Erkend Hypothecair Planner en Register Private Life Planner gewend om voor deze uitdagingen een passende oplossing te vinden.

Door de verzwaarde wetgeving op dit gebied en de steeds ingewikkelder wordende samenleving, is het meer dan ooit belangrijk, dat er een goed klantgericht plan wordt gemaakt. Daarin staan uw wensen en behoeften centraal.

Ons vakgebied is breed en loopt van een relatief eenvoudige aansprakelijkheidsverzekering tot aan een complete financiële planning en van een zakelijke verzekering tot aan het adviseren over bedrijfsrisico’s. Van keukentafel tot directietafel. Dit wil echter zeker niet zeggen dat u ons niet mag bellen voor uw autoverzekering.

Ons vakgebied is breed en loopt van een relatief eenvoudige aansprakelijkheidsverzekering tot aan een complete hypothecaire planning. Van keukentafel tot directietafel. Dit wil echter zeker niet zeggen dat je ons niet mag bellen voor een autoverzekering.

Met twee locaties, aan de Sophiapromenade 2 in Hendrik-Ido-Ambacht en aan de Johan de Wittstraat 18 in Dordrecht, zijn wij een gevestigde naam in de Drechtsteden.

Werkgever
Hendrik-Ido-Ambacht
2 - 5
nee
2010


Vacatures van Van Zessen Financiële Diensten

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie