Tempcontrol Industrial Electronic Products B.V.

Over Tempcontrol

Tempcontrol: specialist in temperatuurmeting
Al sinds 1975 produceert en levert Tempcontrol producten voor het meten, regelen en registreren van temperatuur, vocht en dauwpunt. Temperatuurmeting is ons specialisme.

Productie temperatuursensoren
Op onze productieafdeling in Nootdorp produceren wij temperatuursensoren, waarbij rekening gehouden wordt met de meest uiteenlopende eisen, normen en voorschriften die gesteld worden aan een goede en betrouwbare temperatuurmeting. Omdat wij een uitgebreid onderdelen magazijn opgebouwd hebben, kunnen we snel en accuraat temperatuursensoren ‘op maat’ produceren.

Kalibratie
In ons eigen kalibratielaboratorium meten, optimaliseren, kalibreren en stabiliseren wij sensoren en meetinstrumenten. Eigenschappen zoals insteekeffect, zelfverwarming en responsietijd kunnen hier worden bepaald.
Het laboratorium wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van zeer specifieke producten, waar veel research voor vereist is. Instrumenten voor temperatuurmeting, al dan niet door ons geleverd, kunnen hier worden getest, gekalibreerd of gerepareerd.

Instrumentatie
Tempcontrol levert een breed scala aan kwaliteitsinstrumenten van bekende merken voor het meten, regelen en registeren van temperatuur, vocht en dauwpunt. Hierbij kunt u denken aan dauwpuntmeters, precisiemeetapparatuur, transmitters en indicators. Wij vertegenwoordigen onder andere: Ascon Tecnologic, MBW, Inor, Dostmann, ASL, Kambic Metrology en Giussani.

Industrieën
Tempcontrol is actief in een groot aantal industrieën zoals de medische en voedingsmiddelen industrie, lucht-, ruimte- en scheepvaart, halfgeleider, auto, defensie en kunststoffen. Ook de pharma- en petrochemie, de machine- en apparatenbouw, installatiebedrijven en laboratoria vertrouwen op onze producten en diensten.

Meer weten?
Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 015 – 251 18 31 of via info@tempcontrol.nl.

Werkgever
Nootdorp
11 - 25
ja
1975


© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie