Restaurant De Rosmolen

Welkom bij restaurant De Rosmolen in Willemstad! Ons restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand dat stamt uit de 17e eeuw. In de loop van de tijd heeft het pand verschillende functies gehad, o.a. als winkel en herberg. Gedurende meer dan 200 jaar, tot aan het einde van de 19e eeuw, was er een grutmolen in Willemstad gevestigd. Het pand droeg de naam “Den Grutmolen”. Met een rosmolen, een door een paard (= ros) aangedreven molen, werd boekweit, haver of gerst in kleine stukjes gebroken.

Sinds 1992 is dit historische pand door ons in gebruik als restaurant onder de naam “De Rosmolen”. We bedienen inmiddels al meer dan 25 jaar onze gasten met de lekkerste gerechten in Willemstad.  Enkele jaren geleden is de zaak verbouwd in eigentijdse stijl waarbij het historische karakter bewaard is gebleven. Dit zorgt voor een unieke sfeer wanneer u bij ons komt eten in Willemstad.

Hét restaurant van Willemstad
Restaurant de Rosmolen is al jaren een begrip in Willemstad en omgeving. Met onze uitgebreide menukaart voor zowel de vis- als vleesliefhebber is er voor iedereen genoeg om uit te kiezen. Zo kunt u bij de Rosmolen terecht voor kreeft en oesters, maar hebben wij ook een heerlijk aanbod aan grillgerechten en vegetarische gerechten. Dit alles combineren wij met een uitgebreide wijnkaart. We adviseren u graag over welke wijn het best gepaard gaat met uw gerecht, zodat u optimaal kunt genieten.

Voor zowel de lunch, diner als voor een heerlijke High Tea of High Wine kunt u bij restaurant de Rosmolen in Willemstad terecht. Ons restaurant is ook een uitstekende keuze voor een zakelijke lunch of diner in historische sferen. Vergaderen doet u in luxe met een arrangement speciaal op maat gemaakt voor uw bespreking.

Wilt u op de hoogte blijven van de dagelijkse nieuwtjes en speciale arrangementen rondom de Rosmolen in Willemstad? Volg ons dan op Facebook. We zien u graag tegemoet!

Werkgever
Willemstad
11 - 25
nee
1992


© Jobsonline 1999 - 2020 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie