Koninklijke Peitsman B.V.

Koninklijke Peitsman B.V. is opgericht in 1885 door de heer G.J. Peitsman. Sinds de oprichting is Peitsman zich steeds meer gaan specialiseren als groothandel voor de woning- en projectinrichting.

Wij zijn echter meer dan een groothandel.

Wij onderscheiden ons van andere groothandels, doordat we onze klanten bedienen vanuit maar liefst 11 vestigingen, verspreid door het land. In deze vestigingen kan de klant terecht voor het afhalen van producten, maar hij kan ook producten (eventueel samen met zijn opdrachtgever) bekijken in de vestigingsshowroom.

De verkoopmedewerkers worden allemaal getraind op de kenmerken van onze producten. Deze informatie geven ze graag door aan hun klant. Hierdoor kan deze altijd rekenen op goed technisch advies voor een bepaalde klus en kennis maken met nieuwe producten. Wij vinden het fijn te horen dat onze klanten zich snel ‘thuis’ voelen bij ons. Er is dan ook altijd tijd voor een kopje koffie en een praatje.

Door ons speciale logistieke en voorraad systeem zijn wij in staat om dagelijks 7.000 relaties te bedienen met circa 10.000 verschillende producten. Wij leveren alle producten franco bij de klant af. Hiervoor maken we gebruik van onze 25 vrachtwagens die volgens een uniek logistiek systeem worden ingepland, waardoor levertijden zeer kort zijn en we altijd ‘just-in-time’ leveren. Onze klanten hoeven dus zelf geen voorraden te houden.

Goede producten en betrouwbare, snelle leveringen zijn bij ons speerpunten. Hier worden dan ook onze leveranciers en samenwerkingspartners op geselecteerd. In Breda hebben we een assemblageafdeling die onder andere de displays en stalen voor onze klanten verzorgt.

Wij zijn, ondanks onze leeftijd, een modern en flexibel bedrijf die graag met de tijd mee gaat. Dit wordt onder andere bewezen door onze toegankelijke en gebruiksvriendelijke online bestelsite. Klanten kunnen op elk gewenst moment van de dag artikelen bestellen, facturen betalen via iDEAL, facturen inzien en de bestelhistorie bekijken. Deze webshop is vanzelfsprekend te benaderen op elk gewenst mobiel apparaat, van smartphone tot desktop en van tablet tot laptop. De klant kiest wat hij het handigste vindt.

Werkgever
Rotterdam
meer dan 100
nee
1885


Vacatures van Koninklijke Peitsman B.V.

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie