InterExcellent Zorg

Wie wij zijn en wat wij doen

Wij zijn een managementbureau voor tijdelijke en vaste posities, meest hoger niveau. InterExcellent bestaat uit vier gespecialiseerde divisies: Executive interim management, Executive search, IT Regie Management en de Zorg. Samen met Nyenrode Business Universiteit bieden wij onze kandidaten en opdrachtgevers permanente educatie.

Wie wij zijn en wat wij doen

Onze opdrachtgever staat centraal
Onze opdrachtgevers hebben een uitdaging of een probleem dat moet worden opgelost; wij helpen ze daarbij. We concentreren ons eerst op de achterliggende vraag. We verdiepen ons in de context en de organisatie. Dat leidt meestal tot een aangescherpt profiel voor de kandidaat en een meer concrete opdracht. We kijken ook naar de mogelijke klik tussen opdrachtgever(s) en kandidaten.
Als managementbureau richten wij ons primair op de complexere opdrachten met grote impact op de organisatie.

Onze kwaliteiten
We doen dit werk decennia. We hebben een uitgebreid managementbureau track record met referenties waar wij trots op zijn.
Al sinds 2008 bieden wij met Nyenrode Business Universiteit onze kandidaten permanente educatie. Hierdoor kunnen wij hen en onze opdrachtgevers toegevoegde waarde blijven bieden.
Onze processen zijn vergaand gestroomlijnd en gedigitaliseerd. Desgewenst kunnen we binnen 3-5 werkdagen passende, beschikbare kandidaten aanbieden.
Ieder selectiegesprek bereiden wij zorgvuldig voor met onze kandidaten. Door deze dry runs lopen selectiegesprekken met opdrachtgevers efficiënter en wordt de kans op de beste keus nog beter.
We zijn medeoprichter van het beroepsregister REIM (Stichting Register Executive Interim Management).
We zijn lid van de Raad voor Interim Management (RIM), de branche-organisatie van gespecialiseerde interim-managementbureaus.
We onderschrijven de Wet Normering Topinkomens, de Wet DBA en we werken volgens de ISO9001 norm.
We hebben alle verzekeringen die passen bij de werkzaamheden die we als managementbureau doen.
We betalen onze interim-managers binnen 25 dagen.

Voor wie wij werken
Wij werken voor overheid, onderwijs, zorg, bedrijfsleven en financiële sector, waaronder de rijksoverheid (inclusief de algemene bestuursdienst), provincies, gemeenten, universiteiten en hoge scholen, bedrijven (corporates en MKB), woningcorporaties, samenwerkingsverbanden en uiteenlopende organisaties.
Onze opdrachtgevers zijn veelal directie en management, DGA of toezichthouders.

Werkgever
Baarn
26 - 50
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie