De Swarte Ruijter
Werken bij De Swarte Ruijter
Gastronomie zit in onze natuur
Erik en Esther de Mönnink over hun passie en hun plek
Op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug ligt ons restaurant/hotel De Swarte Ruijter. Een rietgedekte villa uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, op de flank van de Holterberg. Zo statig als de buitenkant van het pand is, zo warm en gastvrij is de binnenkant. Zowel de witte als de zwarte brigade hebben maar één ambitie: het onze gasten optimaal naar de zin te maken!
Binnen kunt u eten in het sfeervolle restaurant, bij mooi weer is het puur genieten op het schitterend gelegen terras. De kwaliteit is gegarandeerd top: ons restaurant is bekroond met een Michelin-ster. Voeg daar de attente bediening bij en u heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner of perfect verzorgde lunch. Private dining kan in één van onze kleinere diner-ruimtes, die dezelfde verzorgde sfeer ademen als de rest van het pand. Liever niet naar huis rijden? Een verblijf in één van onze tien tuinkamers is slapen in een oase van rust.
De keuken van sterrenstaurant Swarte Ruijter* wordt geleid door Erik de Mönnink.
Chef-kok Erik de Mönnink en zijn brigade zijn altijd op zoek naar het beste. En dat proeft u, als u bij ons komt eten. Pure smaken, verrassende combinaties, ambachtelijk bereid. Met de verse groenten van ons eigen boertje, paddenstoelen uit het bos, ree van de Heuvelrug of andere top-ingrediënten van het seizoen. Niet voor niets heeft Michelin ons restaurant met een ster bekroond. De zwarte brigade maakt er met een passend wijnadvies graag helemaal een feestje van.
Of het nou een snelle zakenlunch is of een heerlijk tijdloos diner, in ons restaurant is de kwaliteit altijd gegarandeerd. Tafelt u liever “onder ons” in een klein gezelschap? Dat kan in onze sfeervolle Heerenkamer en Opkamer.
Vacatures van De Swarte Ruijter
Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.