Big Impact

Supersize printing

De essentie van wie wij zijn, is het blanco canvas. En jij, onze klant, geeft ons kleur. Samen creëren we impact, want: "No such thing as a maximum size."

CMYK keeps us rollin’

Iedere druppel inkt valt op de juiste plaats en op het juiste materiaal. Wij zijn BIG professionals: meedenken, hoge kwaliteit en persoonlijke service zijn vanzelfsprekend. We zijn de makers en we zoeken duurzame partners.

Innovation is in our DNA

Als stille kracht op de achtergrond denken we BIG. Ontwikkelen doen we mét onze partners. We wachten niet op innovaties, wij innoveren zelf. Door de grenzen van printen op te zoeken, door de grondstoffen continu te perfectioneren, door de laatste technologieën toe te passen, creëren we mind-blowing oplossingen. Wij een goed verhaal, jij een goed verhaal. Samen lopen we voorop.

BIG Return

Naast BIGGER geven we ook om BETTER. We zijn verantwoordelijk voor onze plek in de wereld. Daarom richten we onze processen circulair in en verduurzamen we onze grondstoffen. Onze verduurzaming is net zo grenzeloos als de omvang en kwaliteit van onze prints. BIG Impact, small footprint. Al sinds 1999 zijn wij zuinig op elkaar, onze klanten en de wereld.

BIG impact, small footprint.

Werkgever
Eindhoven
26 - 50
nee


Vacatures van Big Impact

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie