Beuk Accountants En Belastingadviseurs

ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS

Ondernemen is topsport. U ziet kansen, bent gedreven, neemt risico’s en gaat ervoor. Maar dat kan alleen als de cijfers ook op orde zijn en u onbezorgd kunt doen waar u het best in bent: ondernemen. Daar zorgen wij voor. Wij beheren uw administratie, adviseren, brengen uw financiële situatie (voor nu en in de toekomst) in kaart en bieden tussentijds inzicht in uw cijfers, waardoor u gefundeerde beslissingen kunt nemen. We denken graag out of the box en in oplossingen. Wij zijn de ondernemers naast de ondernemer. Uw belang en dat van uw bedrijf staan bij ons altijd op nummer één. Want als u wint, winnen wij ook.

MISSIE

Wij willen een professionele, slagvaardige en wendbare dienstverlener zijn op het gebied van accountancy en fiscaliteit waar mensen met plezier werken.

VISIE

Wij geloven in het belang van cijfers, ons uitgangspunt is dat iedere organisatie dient te beschikken over een perfect gevoerde financiële administratie als basis voor het realiseren van de doelstellingen.

AMBITIE

We willen fungeren als de sparringpartner voor onze cliënten en de financiële huisarts zijn voor alle klanten in het MKB.

Werkgever
Velsen-Zuid
11 - 25
nee


© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback