Albert Keijzer

Albert Keijzer, bijna 100 jaar onderweg voor tevreden klanten.

Wij zijn een dynamisch en gezond familiebedrijf dat sinds 1920 gevestigd is in Zaandam. Als (inter)nationaal transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Daarbij ligt de focus voornamelijk op silo- en tanktransport van (vloeibare) levensmiddelen (suiker, cacaoproducten, vloeibare chocolade en siroop) en andere (bulk)goederen in vaste vorm.

Hoe wij bij Albert Keijzer werken.

Wij beschikken over een wagenpark van circa 130 trekkers en ruim 250 trailers en werken met een team van ongeveer 150 zeer betrokken en deskundige medewerkers, waarvan 125 ervaren chauffeurs. Wij staan voor kwaliteit en een service gerichte mentaliteit. Onze chauffeurs worden ondersteund door een professioneel team van transportplanners, backoffice medewerkers en technici.

De uitrusting van Albert Keijzer.

Ons transportbedrijf rijdt met een zeer modern wagenpark en onze hoofdvestiging beschikt over een eigen onderhoudswerkplaats, een tankreiniging en een wasstraat. Ons werkmateriaal wordt goed en tijdig onderhouden en vervangen. Onze trekkers zijn uitgerust met moderne (communicatie) apparatuur en iedere werknemer heeft de beschikking over een personeelsapp voor onder andere alle werkinstructies, het aanvragen van vakantiedagen, bedrijfskleding en trainingen. Ook als je onderweg bent, sta je nooit alleen.

Onze (internationaal) chauffeurs werken vanuit de standplaats Zaandam of vanuit de steunpunten Groningen, Wijchen, Hazeldonk en België.

Werkgever
Zaandam
meer dan 100
ja
1920


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie