Muziek op de werkvloer verhoogt focus en productiviteit | #Infographic

 

Muziek heeft op zeer veel situaties en omstandigheden een postieve invloed. Het helpt je door een workout, boost elk feestje, maar wist je dat je er ook productiever van wordt. In deze infographic zie je hoe dat werkt.

De tijden van arbeidsvitaminen op de radio herleven in een modern jasje. We luisteren op het werk  ook nog wel naar populaire commerciële radiozenders zoals 538, Qmusic en  Skyradio, maar vooral naar de bekende Music Apps. Zo heb je jouw eigen playlists op bijvoorbeeld Spotify, Soundcloud of Google Music.

Allerlei onderzoeken en wetenschappelijke feiten over muziek tijdens het werk zijn door WebpageFX verzameld en in een leuke infographic verwerkt. Zo zie je in één mooi overzicht hoe muziek je helpt om jouw werk gedaan te krijgen. en de productiviteit op de werkvloer verhoogt. 

Wist je bijvoorbeeld dat 90% van de werknemers beter presteert als zij naar muziek luisteren tijdens het werk. Leuk om met jouw werkgever te delen.

Muziek en productiviteit

Muziek op de werkvloer verhoogt productiviteit Infographic gemaakt door WebpageFX

Hoe gebruik jij muziek tijdens het werk?

Daar zijn wij wel benieuwd naar. Luister jij naar muziek terwijl je werkt om jouw focus en productiviteit te verhogen? Heb jij een favoriete "productiviteit" lijst gemaakt in jouw Spotify of Soundcloud? Laat het ons weten in een reactie via Facebook, Twitter of LinkedIN.

 

Waarom je carrièredoelen in zicht moet hebben

Mensen zijn van nature ambitieus. Het stellen van doelen activeert je en zorgt ervoor dat je naast de dagelijkse routine jezelf blijft uitdagen om persoonlijk verder te ontwikkelen.

Toch wordt vaak vergeten hoe belangrijk het is om ook carrièredoelen op te stellen. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk? En... Hoe stel je doelen?
Hoe stel ik carrièredoelen? >>

Klinkt dit herkenbaar? Wellicht ben jij dan een workaholic

Workaholic zijn is een serieuze verslaving die niet als zodanig (h)erkent wordt. Sterker nog... het wordt vaak als iets positiefs gezien terwijl dit echt niet zo is.

In dit bericht zie je wat een workaholic is en krijg je enkele tips die je helpen er iets aan te doen. Succes!
Kijk of dit herkenbaar klinkt... >>

Afgestudeerd en zonder baan. Wat doe je als je 'er tussenin’ zit?

Je hebt jouw opleiding afgerond, maar het voelt alsof je bent afgestudeerd met meer vragen dan antwoorden. Al die dromen en inspiraties brengen alleen maar twijfel.

Maak je niet druk en ga niet piekeren. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. maar wij helpen je op weg.
Lees wat je moet doen als je tussen afstuderen en een baan zit >>

Jobsonline op Social Media

Ook op social media is Jobsonline actief via verschillende kanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Waar vind je nieuws, tips, nieuwe vacatures op kan je contact opnemen met ons webcare team?

Wat wij op de verschillende kanalen doen en via welk sociale netwerk jij ons kan bereiken, tips krijgt of de nieuwste vacatures in een mooie feed kan zien lees je hier.

Meer informatie over Jobsonline op Social Media >>
© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback