Jobsonline genomineerd voor Website van het Jaar 2021

 

Met trots delen wij mede dat Jobsonline voor het eerst dit jaar de strijd aangaat om de titel Website van het Jaar 2021 in de categorie Carrière. Wij vertellen je graag waarom wij vinden dat je op ons moet stemmen en hoe je dat doet.

Jaarlijks worden per categorie maximaal twaalf bedrijven genomineerd voor Website van het Jaar. Na de nominatie is het aan het Nederlandse publiek de taak om hun stem uit te brengen op haar favoriete websites en deze te beoordelen. De categorie Carrière, waarin wij zijn genomineerd, bevat websites die vacatures plaatsen voor organisaties, informatie bieden over vacatures en job platformen.

Hoe stem je?

Help ons de titel Website van het Jaar 2021 te bemachtigen door jouw stem op Jobsonline uit te brengen! Je kan eenvoudig op ons stemmen:

  1. Ga naar de Jobsonline-pagina van Website van het Jaar.
  2. Breng jouw stem uit.
  3. Bevestig jouw stem via de mail die je hebt ontvangen.

Zo makkelijk is het! Wanneer jij jouw stem uitbrengt op Jobsonline, maak je tevens kans op een SONOS PLAY:5 en andere  leuke prijzen*. Tot en met 17 november a.s. heb jij de kans om te stemmen, wacht dus niet te lang!

De awards

Per categorie leiden de stemmen tot twee awards, Beste Website en Populairste Website. Beste Website wordt uitgereikt aan de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Populairste Website is voor de website met de meeste stemmen binnen de categorie.

Waarom stemmen op Jobsonline?

Met Jobsonline helpen wij de werknemer bij het vinden van de juiste baan en de werkgever bij het vinden van de juiste kandidaat. Op onze site staan meer dan 390.000 vacatures van 13.000 werkgevers en hebben meer dan 23.000 personen een profiel aangemaakt. Wij zijn constant bezig met het optimaliseren zodat het nog gemakkelijker wordt de beste match te vinden.

 

*De prijzen worden beschikbaar gesteld door de organisatie van Website van het Jaar. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope.

 

 

 

9 Tips voor het maken van een goed cv

Een goed cv maakt het verschil tussen een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en een standaard e-mail met een afwijzing. Jouw cv is een krachtig ‘wapen’ waar je tijd in moet steken. Het bevat samengevatte informatie over jezelf, jouw opleidingen en werkervaring waardoor recruiters en werkgevers een goed beeld van jou krijgen.

Met 9 tips voor het maken van een goed cv helpen wij je goed op weg.
Tips voor een goed cv bekijken >>

Adverteer prominent op Jobsonline.nl

Wilt u extra aandacht genereren voor uw vacature ? Met een Top Vacature staat uw vacature standaard al hoog in de matchende zoekresultaten, maar met een aanvullende Spotlight Banner wordt uw vacature nóg prominenter gepromoot!
Jobsonline Adverteren >> >>

Top 25 grootste vacaturesites Nederland 2021

Bekijk hier de lijst met de top 25 grootste vacaturesites van Nederland 2021.  Welke vacaturebanken, jobboards en vacaturesites hebben de meeste actuele vacatures?

Wij zijn trots dat wij onze top 10 plek handhaven bij de grootste vacaturesites. Bij Jobsonline geloven wij er in dat we in de werving en selectie branche samen moeten werken aan een lagere werkloosheid, dit door het helpen van kandidaten en werkgevers in het maken van een goede match.
Bekijk de top 25 grootste vacaturesites 2021 >>
© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback