Google Ads Service

 

Uw vacature hoog in Google? Dat kan met onze unieke Google Ads Service.

Als Google Partner kunnen wij gegarandeerd bezoekers leiden naar uw vacatures op Jobsonline.nl. Zo krijgt u direct reacties op uw vacatures. Wanneer u een vacature snel vervuld wilt hebben en direct reacties wenst, raden we u dan ook aan om gebruik te maken van onze Google Ads Service voor uw vacaturecampagnes.

Hoe werkt de Google Ads Service?

Onze gecertificeerde Google Ads specialisten plaatsen uw vacature direct in Google. Zichtbaar voor de juiste kandidaten en in de gewenste regio! Door onze ervaring haalt u zo het beste rendement uit uw recruitment budget en... wij doen al het werk voor u!

Google Ads Service in het kort

Wij verzorgen de advertentiecampagne voor uw vacature(s) op Jobsonline.nl op Google volledig en bouwen de Google Ads Campagne. Dit is inclusief:

  • Keyword-research tbv van de vacature
  • Benchmark tbv vaststellen mogelijkheden en concurrentie
  • Inrichting campagne en advertentiegroepen
  • Selecteren Keywords
  • Schrijven van de advertentieteksten inculusief CTA’s
  • Inrichten en maken van extensies
  • Planning en Bidmanagement

Staffel en prijzen Google Ads Service

Het tarief dat wij hanteren is zeer voordelig en opgebouwd uit een bedrag voor de research, het bouwen en het optimaliseren van uw campagne. Bovendien is er al een budget voor de aankoop van de kliks bij Google opgenomen. Met deze clicks(=respons) bent u direct verzekerd van bezoekers en reacties door kandidaten op uw vacatures.

Duidelijk en transparant. U weet precies wat u betaald en krijgt geen onvoorziene kosten of een factuur van Google achteraf!

 Type

Inbegrepen Budget Google*

Prijs Google Ads Service
(Incl. Budget Google)

Prijs Plus Pakket
(Incl. Budget Google)

 Silver

      € 200

      € 399

      € 679

 Gold

      € 350

      € 649

      € 949

 Premium

      € 500

      € 849

      € 1149

* Het budget voor de aankoop van kliks bij Google. Dit bedrag is inbegrepen in de totaalprijzen die u ziet voor de Google Ads Service en het Plus Pakket

Kwaliteitsgarantie van Google

Google Partners mogen alleen de Google Partner-badge voeren als ze aan de strenge eisen van Google voldaan hebben en dit blijven doen. Google meet de kwaliteit van de door ons geleverde campagnes en resultaten en toont deze in de prestatie index.

Deze wordt continu door Google in de gaten gehouden omdat aan minimumeisen moet worden voldaan. Is dat niet meer het geval, dan verliest de Google Partner zijn partnerstatus.

Onze Googlespecialisten bouwen kwalitatief hoog scorende campagnes met bijbehorend resultaat zoals uit de Google Prestatie Index hieronder blijkt. Onze campagnes voor het vervullen van vacatures scoren ver boven gemiddeld op bijna het maximum.

Google Prestatie Index van Jobsonline

 

Adverteer prominent op Jobsonline.nl

Wilt u extra aandacht genereren voor uw vacature ? Met een Top Vacature staat uw vacature standaard al hoog in de matchende zoekresultaten, maar met een aanvullende Spotlight Banner wordt uw vacature nóg prominenter gepromoot!
Jobsonline Adverteren >> >>

Onze diensten en tarieven

Bekijk hier ons uitgebreide dienstenpakket om uw werving en selectie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature. Tegen aantrekkelijke tarieven!
Bekijk ons Dienstenpakket >>
© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie