Vleeswarenfabriek Huls B.V.

MET DE HA! VAN HEERLIJK

Worst bestaat al eeuwenlang en is nog altijd populair. Elk land en elke regio heeft zo zijn eigen specialiteiten. Denk maar eens aan chorizo of salami. Het drogen, zouten en toevoegen van kruiden en specerijen was vooral bedoeld om het vlees langer houdbaar te maken. Dat er daardoor talloze heerlijke smaken ontstonden, was dus een mooie bijkomstigheid.

MET DE HA! VAN HULS

Eén van die typische streekgerechten is droge worst. Na de eerste bereiding wordt de worst opgehangen om te drogen. Dat geeft ‘m die bijzondere bite en die lekkere smaak. Iedere regio doet dat op z’n eigen manier, met specifieke kruiden en specerijen. De worstmaker die er wereldberoemd mee werd, is Huls uit Vlagtwedde. Dat ligt in het Noord’n.

MET DE HA! VAN HISTORIE

Huls staat voor ambachtelijke topkwaliteit. Een bedrijf dat al bijna 100 jaar wordt gerund door echte vakmensen. Eerst door Henk Huls, die in 1931 een slagerij begon. Zijn zoon Willy bouwde het bedrijf uit en begon in 1966 met de productie van droge worst. In de jaren daarna groeide Huls steeds verder uit tot de landelijke kwaliteitsleverancier die het vandaag de dag is.

DE DRIJVENDE KRACHT

Ook nu is Huls nog steeds een bedrijf van bevlogen vakmensen. Onze Worstmeesters Henk Koster, René Teerlink, Arjan Zijlema en Lotte van Esch zijn de ziel achter ons brede assortiment van ambachtelijke droge worsten.

Werkgever
Vlagtwedde
2 - 5
nee
1931


Vacatures van Vleeswarenfabriek Huls B.V.

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie