VGR Groep B.V.

VGR Groep; een innovatieve onderneming

VGR Groep bestaat uit de divisies VGR Equipment, VGR Dienstverlening en VGR Composteerinrichting. Deze drie divisies versterken elkaar. Zij vormen een goed op elkaar afgestemde en krachtige ketenorganisatie. De visie van de onderneming ‘De bodem als basis’ wordt door elke divisie dagelijks in de praktijk gebracht.

VGR Equipment ontwikkelt machines op basis van de opgedane kennis en ervaring uit de takken VGR Dienstverlening en VGR Composteerinrichting. VGR hanteert hierbij steeds het uitgangspunt dat deze machines de bodem op een natuurlijke manier moeten herstellen en versterken.

VGR Dienstverlening zorgt voor een deskundige aanpak en gedegen onderhoud van groen. Groenresten die VGR Dienstverlening ophaalt en ontvangt, bewerkt VGR Composteerinrichting tot nieuwe producten. Bijvoorbeeld compostproducten en nieuwe energiebronnen zoals houtchips. Deze compostproducten gebruikt VGR vervolgens weer in haar divisie VGR Dienstverlening.

In 2001 startte Arwin Verschoor, directeur van VGR Groep, het bedrijf. Binnen VGR Groep combineert hij zijn innovatieve ideeën met zijn gedegen technische kennis en zijn werkervaring in het loonwerk op sportvelden zoals golfbanen en voetbalvelden.

Werkgever
Almkerk
0 - 1
nee


Vacatures van VGR Groep B.V.

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie