Veldhuis Asbestsanering B.V.

Over ons

Veldhuis Asbestsanering is werkzaam voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen, onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen. Naast de reguliere asbest-werkzaamheden, is Veldhuis Asbestsanering in staat om bij calamiteiten, snel voor een oplossing te zorgen.

Veldhuis Asbestsanering levert een totaaloplossing voor uw asbestprobleem. Van het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding tot verwijdering van de asbest golfplaten en vervolgens eventueel het plaatsen van een nieuw dak. Dit alles volgens de huidige regelgeving (Arboregeling artikel 4.27 en 4.28).

Het verwijderen van asbest saneren omvatten kosten voor: inventarisatie, verwijdering, verwerking en afvoer. Voor een correcte kostenberekening, moeten alle factoren worden meegnomen. Door verschillende omstandigheden is het niet mogelijk om een standaardprijs af te geven. Voor iedere klus maken wij een offerte op maat! Veldhuis Asbestsanering stelt vrijblijvend en snel een offerte op voor de asbestsanering.

Werkgever
Emst
11 - 25
nee


© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback