Van Luxemborg en de Kok B.V.

Wij ontzorgen de ondernemer op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB zijn wij  persoonlijk betrokken en wij weten wat er bij de onderneming speelt en privé van belang is.

Elke ondernemer heeft een vaste contactpersoon die zowel van fiscaal als op financieel gebied van wanten weet. Je krijgt geen warrige of onduidelijke betogen of lange nietszeggende memo’s, maar helder en concreet advies in “Jip en Janneke” taal.

We bestaan al sinds 1955, maar zijn een jonge en dynamische club. De leiding is in handen van Albert Verschure, John Verspeek en Henry Corsten. Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor de ondernemer verrichten, al onze medewerkers streven altijd naar een zo optimaal mogelijk resultaat, ongeacht hoe beperkt of omvangrijk de opdracht ook is.

Onze relaties bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf en variëren qua omvang van zelfstandigen zonder personeel tot bedrijven met 250 werknemers. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches.

Werkgever
Tilburg
51 - 100
nee
1955


Vacatures van Van Luxemborg en de Kok B.V.

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie