Technex

OVER ONS

Missie

Technex wil bijdragen aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen, via kwaliteitsverbetering, door het op de markt brengen van zinvolle technologische innovaties.

Visie

Technex wil een toonaangevende leverancier zijn van oplossingen op het gebied van technologie en research en uitgroeien tot de meest gewaardeerde onderneming in zijn bedrijfstak.
Technex is onderdeel van WAY Group samen met Technautic en Technolyt.

DE WAY GROUP, NET EVEN SLIMMER!

De Way Group is een groep bedrijven met één gemeenschappelijke doelstelling: producten leveren die net even slimmer zijn, net even beter doordacht dan concurrerende producten. En natuurlijk net even beter voor het milieu. Met deskundigheid, innovatieve technieken en een onvermoeibaar streven naar ‘operational excellence’ bieden wij al onze doelgroepen een uitgekiend assortiment op maat.

WIE VAAK BUITEN OP HET WATER IS, KOMT TECHNAUTIC VANZELF TEGEN.

In de wereld van Technautic staat varen centraal. Een boot is een hele investering, dus mensen die varen hebben daar vaak jaren van gedroomd, lang voor gespaard, beschouwen hun boot wellicht als tweede thuis, als levensvervulling, als droom die is uitgekomen, hun boot is ze heilig, daar willen ze eindeloos van genieten, zij voelen zich de koning te rijk op het water.
Technautic is specialist op technisch-nautisch gebied en heeft zowel de producten als de deskundigheid in huis die je op de boot nodig hebt voor een optimale watersportbeleving.

Kortom: als uw boot u lief is, als u zeker wilt weten dat u het juiste koopt voor uw boot, dan gaat u natuurlijk naar Technautic. De producten, adviezen en deskundigheid van Technautic zijn als het ware ‘onderdeel’ van uw boot.
Technautic is onderdeel van Way Group samen met Technolyt en Technex.

WIE VAAK BUITEN IS, KOMT TECHNOLYT VANZELF TEGEN.

Sport u graag in de buitenlucht, in de juiste outfit en met slimme accessoires? Zoekt u de perfecte verrekijker, telescoop of vizierkijker? Of bent u een outdoorliefhebber die zich graag laat uitdagen door de natuur? Wat u ook buiten wilt ondernemen, bij Technolyt vindt u een compleet assortiment doordachte producten die uw plezier nog groter maken.  Technolyt. Superior gear. Great experience. Technolyt is onderdeel van  Way Group samen met Technautic en Technex.

Werkgever
Wormerveer
26 - 50
nee


Vacatures van Technex

© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie