Stichting Hart voor Kinderen

Het hart van onze missie en de kern van onze activiteiten is de opvang van verlaten en kansarme (wees)kinderen en het creëren van een betere toekomst voor hen. Dat doen wij op drie manieren: Gezinssponsoring, kindsponsoring en schoolsponsoring. 

Hulp aan gezinnen: Het plaatsen van verlaten kinderen én een pleegmoeder/ouders in huizen om een zo normaal mogelijk gezinsleven te leiden. Daarbij ondersteunen wij zowel de kinderen als de pleegmoeders/-ouders. Dit zorgmodel heeft onze voorkeur.

Hulp aan kinderen: Daar waar gezinssponsoring niet mogelijk is worden kinderen op een kostschool geplaatst, waar ze een volledige verzorging ontvangen. 

Eenmalige acties: Naast onze structurele hulp, voeren we ook regelmatig acties voor bijvoorbeeld een waterpomp, matraspakketten of wasbaar maandverband voor jonge meisjes.

"Als Hart voor Kinderen zitten we niet stil. Een mooi overzicht van de veelheid van onze activiteiten vindt u onder de knop 'Actueel'. Via onderstaande knop komt u bij ons nieuwsbrievenarchief. Ook daarin vindt u een prachtig overzicht van het werk van de afgelopen jaren".

 

Werkgever
Hilversum
0 - 1
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie