Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Overal zit een verhaal achter. Soms schrijnend, soms gewoon domme pech. Bij Snijder weten we dat iedereen in zo’n vervelende situatie verzeild kan raken. En daar het liefst zo snel mogelijk weer uit wil komen.

We begrijpen ook dat onze opdrachtgevers wel eens met de handen in het haar zitten. En dat er altijd twee kanten aan een verhaal zijn. Daarom luisteren we zorgvuldig. Bekijken we de dingen net even anders. Laten we iedereen in zijn waarde, maar maken we ook duidelijke afspraken. Zo vinden we vrijwel altijd een oplossing die voor beide partijen werkt.

Snijder is een incassobureau met oog voor uw verhaal. Persoonlijke aandacht, dat vinden we heel belangrijk. Onze incassospecialisten en deurwaarders hebben veel kennis en ervaring met incasso voor woningcorporaties en vastgoed, Health & Fit, ICT, onderwijs, ziekenhuizen en het MKB. Maar ook in de advocatuur en de overheid zijn wij meer dan thuis. Of het nu gaat om incasso’s, schuldbewaking, dagvaardingen of juridische vraagstukken. Bij Snijder verstaan we ons vak als geen ander. Wij helpen, adviseren en komen in actie. Welkom bij Snijder.

Werkgever
Beverwijk
26 - 50
nee


© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie