Sendel B.V.

Ons doel

Het doel van SendeL is om onze cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren op financieel gebied. Zo goed, dat ze ons vertrouwen en hun financiële zaken uit handen geven zodat ze daar vrijwel geen omkijken naar hebben. Van iedere ondernemer zijn de behoeftes weer anders, waardoor wij ernaar streven om u een product op maat te leveren; een pakket van diensten waarbij u zich thuis voelt en die helemaal voldoet aan uw wensen.

Onze werkwijze

Wanneer u ons benadert, voeren we eerst een vrijblijvend, verkennend gesprek. Wat wilt u en waar kunnen we u mee helpen? Als u vervolgens besluit dat SendeL het juiste bedrijf is om u te ondersteunen, wordt u aan een persoon gekoppeld die het vaste aanspreekpunt voor u is. Dit schept duidelijkheid en persoonlijke betrokkenheid zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Natuurlijk is de mate van ondersteuning en betrokkenheid aan u. Wilt u alleen iemand om op terug te kunnen vallen of actieve begeleiding? Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat er heel veel mogelijk is. Een essentieel onderdeel hierbij is automatisering. Veel doen we digitaal, waardoor de kosten worden beperkt maar we toch een uitstekend product kunnen bieden.

Werkgever
Sleeuwijk
11 - 25
nee


Vacatures van Sendel B.V.

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie