Santibri - Axender

Santibri Verspreidingsburo BV en Axender BV zijn een vergaande samenwerking aangegaan in het Noorden van het land, waarbij Axender een strategisch belang heeft genomen in Santibri Verspreidingsburo BV. Santibri verspreidt folders en kranten in de provincie Groningen, de kop van Drenthe en een deel van Friesland. Santibri Verspreidingsburo is regionaal marktleider op het gebied van weekbladverspreiding en bekleedt in de regio een tweede positie op het gebied van folderverspreiding. 

Axender BV is op 31 augustus 2011 ontstaan vanuit een overname van de Alfagroep door H2 Equity Partners te Amsterdam, tegelijkertijd met de overname van vijf grote regionale verspreiders in het westen, oosten en zuiden van het land. Met de overname van Santibri verzekert Axender zich opnieuw van een sterke regionale partner, ditmaal in het Noorden van het land. 

De regionale samenwerkingscombinatie zal verder gaan onder de naam Santibri-Axender. Doordat Santibri-Axender een zelfstandige vestiging zal blijven, zijn er geen vergaande gevolgen voor de werkgelegenheid. Santibri is op deze wijze verzekerd van het nationale volume in de folderverspreiding en kan zich beter ontwikkelen in de markt door de samenwerking met Axender.

Werkgever
Veendam
26 - 50
nee


© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie