Restaurant O'Pazzo

O’PAZZO UNITED!

Ons à la carte restaurant – pizzeria – wijnbar verenigd op één menu!

Om de gevolgen van deze overdonderende pandemie te overleven, hebben we besloten om de concepten van onze wijnbar, pizzeria en à la carte te verenigen tot één concept. We gaan verder met één sterk restaurant O’Pazzo en hopelijk met gelukkigere gasten. Kiezen hoeft dus niet meer, want je krijgt alle drie de O’Pazzo ervaringen op één tafel, verzameld op één mooi menu!

Onze filosofie

We merken allemaal hoe snel de wereld om ons heen verandert, of we het nu willen of niet! We realiseren ons dat we moeten blijven ontwikkelen om bij de tijd te blijven, in plaats van onze ogen te sluiten voor wat voor ons staat. Daarom denken wij dat O’Pazzo ook zijn deel moet bijdragen in dit proces van constante veranderingen, hopelijk ten goede! Uiteindelijk begint al het moois met een enkele beslissing vanuit onszelf als individuen.

Wat is anders?

Je hebt misschien gemerkt dat sommige producten zijn verdwenen van ons menu, zoals zalm, ansjovis, tonijn, kalfsvlees, lam en rund. In plaats daarvan zijn we op zoek gegaan naar duurzamere en nog gezondere ingrediënten! 

Te beginnen met onze nieuwe vis: de roodbaars op ons menu is lijn gevangen, wat onnodige bijvangst én overbevissing van bedreigde diersoorten voorkomt. Ook is de sneeuwkrab uit Alaska nieuw op ons menu. Hier mag slechts 12 weken per jaar op gevist worden, zodat er genoeg tijd is voor de voortplanting. Onze eend en kip halen wij bij Treuren, waar zij voldoende leefruimte krijgen, een evenwichtig en plantaardig dieet en vooral géén antibiotica. Onze verschillende soorten ham komen van Rovagnati, een duurzame boerderij in het noorden van Italië, en zijn vrij van kleurstoffen en smaakversterkers. Ten slotte hebben we ook ons aanbod in vegan alternatieven voor vis, kaas en vlees uitgebreid!

Werkgever
Rotterdam
11 - 25
nee


© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback