Restaurant de Bonte Koe

Over ons

Restaurant de Bonte Koe is een echt familiebedrijf wat sinds oktober 2007 gerund wordt door Johan en Lydia Veldt en Martine van Middendorp-Veldt.

Het begon in 2007 voor de eigenaren van de ene op de andere dag., We werden erop attent gemaakt dat dit pand in Garderen vrijkwam en we waren meteen positief, het was een grote uitdaging maar hier wilden we iets van maken.

We zijn na een aantal aanpassingen vrijwel direct opengegaan en zelfs mijn moeder heeft toen nog meegeholpen”, aldus Lydia Veldt. Dochter Martine die op dat moment als dierenartsassistent werkzaam was in Engeland, wilde ook graag meedoen. In de keuken worden zoveel mogelijk producten uit de omgeving gebruikt, zoals bijvoorbeeld het meel uit de molen De Hoop in Garderen.

Nadat ze Amsterdam verruild hebben voor Garderen is het wonen en werken in de mooie omgeving van Garderen echt genieten voor de eigenaren. ,,We zijn echt bevoorrecht. Elk seizoen is hier mooi en daar passen we ook de menukaart weer op aan. Het is hier heel rustgevend en gezellig dorp met leuke inwoners”, laat Lydia weten.

De Bonte Koe is bijzonder omdat de uitstraling al jaren hetzelfde is. ,,Het is eigenlijk de huiskamer van Garderen, er zijn door de jaren heen wel dingen veranderd, maar niet te rigoureus om zo de gezellige en authentieke sfeer te behouden. Wel proberen we ieder jaar iets te vernieuwen, zo is de tuin en deel van het restaurant helemaal aangepakt in het programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’. Ieder jaar organiseren wij onze, inmiddels bekende en gewilde Wildavond, Echt een topper, met steeds andere of bekende gasten. Zo is Nederlands bekendste boswachter Arjan Postma ook een keer te gast geweest!

,,Geen dag is hetzelfde en dat maakt het leuk om hier te werken, we zijn trots op ons team. De koks, de jongens en meiden in de bediening, onze schoonzoon Alfred van Middendorp die het gebak voor ons maakt” aldus Johan.

 

Werkgever
Garderen
11 - 25
nee
2007


Vacatures van Restaurant de Bonte Koe

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie