Renaud-Delft Horecabenodigdheden B.V.

Over ons

Al 205 jaar Sedert 1815 en inmiddels de 6e generatie is Lennard Renaud met zijn team leverancier van horecabenodigdheden.
Met vele eigen importen en leveranciers van vele bekende toonaangevende merken is Renaud - Delft het bedrijf dat niet alleen door haar ervaring, maar ook prijstechnisch gezien, de ideale partner is, om uw bedrijfsrestaurant, keuken, bar, cafetaria, hotel en toilet mee in te richten.

Op onze website en in onze winkel treft u een selectie horeca-benodigdheden voor elk soort horecabedrijf. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van vergelijken kunnen wij voor u de beste prijs/kwaliteit - verhouding in elke klasse van horeca-benodigdheden garanderen.

Om u volledig te kunnen adviseren maken wij graag een afspraak met u op onze of uw locatie. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom, maar u kunt natuurlijk ook even bellen of een e-mail sturen.

Wilt u n.a.v. Uw verlanglijst een speciale offerte ontvangen, neem dan even contact met ons op. En blijkt het bestelde toch niet aan uw wens te voldoen, dan nemen wij het in de originele verpakking van u retour, mits speciaal voor u besteld.

Werkgever
Delft
6 - 10
nee


Vacatures van Renaud-Delft Horecabenodigdheden B.V.

© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback