Qualicount B.V.

Accountancy met een menselijke blik

Jij bent goed in ondernemen. Wij realiseren ons als geen ander hoe waardevol dat is. Dus wil je de zekerheid dat je de juiste keuzes maakt. Dat je kunt vertrouwen op iemand die je onafhankelijk advies geeft en voor je op de bres springt als dat nodig is. Welkom bij Qualicount! Wij staan voor accountancy met een menselijke blik. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar willen ook iets betekenen voor de mens erachter. Uiteindelijk gaat het immers niet alleen om je winst, maar ook om jou als ondernemer. Vanuit een oprechte interesse verdiepen we ons graag in je cijfers én in je verhaal.

In de natuurlijke, landelijke omgeving van ons kantoor in Den Dungen combineren we een professionele, nauwkeurige en deskundige werkwijze met een gemoedelijke en prettige sfeer. Wederzijds vertrouwen, een eerlijk gesprek en een persoonlijke aanpak, maar ook een actuele kennis en expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies en (salaris)administratie. Natuurlijk. Goed. Geregeld.

Over Ons

Nuchter en vriendelijk. Kritisch en oprecht. Professioneel en gemoedelijk. Bij Qualicount werken we met een hecht team van mensen met liefde voor het vak. Ieder heeft zijn eigen kennis, ervaring en expertise. En hebben we het even niet in huis? Dan kunnen we rekenen op een groot netwerk van vakbekwame professionals die we inschakelen op specifieke kennisgebieden. Van fiscaal juristen tot arbeidsdeskundigen en advocaten. Samen weten we meer!

Werkgever
Den Dungen
6 - 10
nee


© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback