PMC in Balans B.V.

Over ons

Samen met u kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Wij hebben een modern uitgeruste praktijk waar de persoonlijke benadering centraal staat. Die gekenmerkt wordt door een grote diversiteit van behandelmogelijkheden. Met meer dan 25 jaar deskundigheid. Ervaring op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. En met een grote drang naar vernieuwing in aanpak en uitstraling om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Dat doen wij graag. Elke dag weer.

Gezondheid: een dynamisch evenwicht!

Als u lichamelijk (én geestelijk) in balans bent, betekent dit dat u in evenwicht bent en uw gezondheid op dat moment zo optimaal mogelijk is. Uw lichaam is dan in staat zich constant aan te passen aan wat u van uw lichaam vraagt. Uw gezondheid raakt uit balans, wanneer activiteiten uw lichaam (plaatselijk) overbelasten en uw lichaam dit niet meer kan compenseren. Een gevolg hiervan kan zijn dat u fysieke klachten ontwikkelt. Op het moment dat u fysiotherapie nodig heeft en u zich bij ons aanmeldt is onze doelstelling dan ook: samen met u zorgen dat u weer in balans komt! Vandaar PMC In Balans…

Dit is waar wij blij van worden

Bewegen, daar hebben wij verstand van. Het boeit ons kennis te vertalen naar concrete innovatieve en betere dienstverlening om zodoende bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van individuen. We willen hierin samenwerken met andere disciplines in de zorg en in de maatschappij om zo te komen tot de best practice dienstverlening voor de cliënt, dicht bij huis, zowel lokaal als regionaal. Wij zijn onderscheidend door de totaliteit in het aanbod, de transparante hoogwaardige kwaliteit en het innovatieve karakter van de dienstverlening.
Uit deze missie blijkt een passie, een liefde voor het vak en een dynamische kijk op het leven.

Kwaliteit

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Niet iedereen mag zich dus zomaar fysiotherapeut noemen. Allereerst moet hij of zij ingeschreven staan in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Voor inschrijving hierin gelden strenge basiseisen en er wordt door middel van bijscholing, gedragsregels, een klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek een actief beleid gevoerd om de kwaliteit te waarborgen en verhogen. Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in deze registers. Hier kunt u onze BIG-inschrijvingen bekijken.

Werkgever
Oost-Souburg
6 - 10
nee


Vacatures van PMC in Balans B.V.

© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback