Perfect Skin & Beauty

Perfect Skin & Beauty is een totaal concept voor beauty en gezondheid, mét nadruk ophuidverbetering en anti-aging. Wij staan voor méér dan alleen het mooier maken. Door namelijk de huid te verbeteren sta je als persoon namelijk letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekkerder in je vel. Dàt is wat wij graag willen bereiken. De touch-ups zijn ervoor om net dat extra’s te geven aan je uitstraling. Het is onze passie om met jou samen te werken aan je huid en je adviezen te geven over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen! Dit doen we van zowel buiten als binnen uit.

“Wij zorgen ervoor dat jij weer stralend midden in het leven staat”

De gast staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren altijd met persoonlijke aandacht en met een plan op maat. Er zijn namelijk geen snelle behandelingen, wondermiddelen of een uniforme behandeling voor een stralende huid. Ieder mens en iedere huid is anders. Wendy | Huidspecialistgaat samen met jou werken aan een huid die je weer laat stralen waardoor je weer midden in het leven staat.

Wendy adviseert je graag hoe jij met minimale inspanning je weer zelfverzekerd gaat voelen. We werken niet met een quick fix mentaliteit maar willen een langdurig resultaat bereiken, hiervoor stellen wij behandelplannen op zodat jij vooraf weet waar je aan toe bent. 

We werken in een modern, stijlvol pand in het centrum van Huissen, Gelderland. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid vlakbij de salon.

De salon heeft een mooie en sfeervolle ontvangstruimte en 4 ruime behandelkamers. Wij bieden een zeer breed aanbod op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, het oplossen van huidproblemen en wellness. Wij werken met voornamelijk natuurlijke en biologische producten. Wij zorgen voor een effectieve aanpak van de meest uiteenlopende huidproblemen door middel van cosmetische en (para)medische behandelingen.

Wij werken in de salon samen met een cosmetisch arts, huidtherapeute, permanente make up specialiste, massagespecialist, waxspecialist en een nagel- en wimperspecialist. Buiten de salon werken we samen met een orthomoleculair therapeut, leefstijlcoach, voedingsdeskundige en een sportschool. Samen met dit vakkundig en toegewijd team van specialisten staan wij voor jou klaar.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, behandeltarieven of het ophalen van producten, kan je telefonisch contact met ons opnemen via 026 785 3800 of vul hier ons contactformulier in.

Wil je een afspraak maken bij een van onze specialisten of heb je vragen?
Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

 

Werkgever
Huissen
6 - 10
nee
2018


Vacatures van Perfect Skin & Beauty

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie