Odink Keukens

Maatwerk en prettig persoonlijk contact is onze manier van werken. 
Bij Odink Keukens in Tynaarlo kunt u terecht voor ambachtelijk landelijke houten keukens op maat gemaakt maar ook voor een design keuken en alle stijlen daar tussen in.

Wij werken met betaalbare en degelijke duitse en duits/franse merken voor het kastwerk.

Ook keukenrenovatie, door bijvoorbeeld een werkblad, fronten en/of apparatuur te vervangen, behoort tot de mogelijkheden en bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren keukens in: Annen, Appelscha, Assen, Beilen, Borger, Coevorden, Delfzijl, Dwingeloo, Eelde, Emmen, Groningen, Grolloo, Haren, Hoogeveen, Hoogezand, Gasselte, Gieten, Leek, Leeuwarden, Meppel, Oosterwolde, Roden, Rolde, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Zuidlaren en nog veel meer plaatsen in (Noord) Nederland.

Odink Keukens heeft een 2e filiaal om de hoek van Odink Keukens: OK Keukens. OK keukens laat zien dat een mooie en degelijke keuken ook heel erg betaalbaar kan zijn met dezelfde service als die van Odink Keukens. Want de planning, montage e.d. verloopt allemaal via dezelfde mensen als die bij Odink Keukens.

OK Keukens is concurrerend met de grote concerns qua prijs maar met een persoonlijke service. Het beste van 2 werelden, de ideale mix!
Neem een kijkje op www.okkeukens.nl

 

Werkgever
Tynaarlo
26 - 50
nee


Vacatures van Odink Keukens

© Jobsonline 1999 - 2020 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie