Mehoni detachering

Ervaring is het juiste woord voor de twee eigenaren van Mehoni detachering. Na vele jaren als collega's te hebben samengewerkt bij een grote detacheerder, zijn Jean-Pierre en Niels de trotse eigenaren van Mehoni detachering. Zij hanteren het no-nonsense principe, afspraak is afspraak en doen wat je zegt. Dit is voor Mehoni detachering dé manier van werken.

Onze missie

Het is de missie van Mehoni detachering om middels een breed dienstenaanbod een toonaangevende positie te verwerven op de arbeidsmarkt voor civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT. Hierbij wil Mehoni detachering toegevoegde waarde bieden en een langdurige relatie opbouwen met relaties en kandidaten. Open communicatie, korte lijnen en kennis van zaken zijn daarbij de instrumenten. 

Onze visie

Mehoni detachering streeft er naar om de concurrentiepositie van onze opdrachtgevers te versterken waarin de arbeidsmobiliteit toeneemt. Als wij de juiste kennis op het juiste moment aantrekken en deze kennis ook vast weten te houden, bouwen we een voorsprong op. De markten waarin Mehoni detachering actief is willen wij verder uitbouwen en daarmee creëren wij meerwaarde voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Werkgever
Vlaardingen
11 - 25
nee


Vacatures van Mehoni detachering

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie