MediaTrend

MediaTrend is een ruim 20 jaar jonge Internet-organisatie. Opgericht in februari 1999 telt onze organisatie nu zo’n 50 enthousiaste medewerkers. We zijn gevestigd in een modern en ruim kantoorgebouw op het bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar.

Als Online-Publisher ontwikkelen en exploiteren wij een groeiend aantal succesvolle websites die zich richten op o.a. de zakelijke- en personeelsmarkt. Ook bouwen we veel websites voor met name het MKB, waarbij we gebruik maken van een, in eigen huis ontwikkeld, CMS-website pakket. Daarnaast werken wij onder het label BoostYourTraffic.nl aan een betere online vindbaarheid van bedrijven middels het opzetten van succesvolle advertentiecampagnes via Google en social media. Wij denken mee met onze klanten, adviseren de juiste strategie en zetten succesvolle advertentie-campagnes op.

Om ons te blijven ontwikkelen zijn we voortdurend op zoek naar toptalent in sales, techniek en marketing! Wij willen talent vinden en binden aan onze organisatie middels groeikansen, trainingen & cursussen en goede arbeidsvoorwaarden.

Over MediaTrend:

Werkgever
Alkmaar
26 - 50
ja
1999


Vacatures van MediaTrend

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie