Kosterink Zweerink Accountants & Adviseurs

KosterinkZweerink uw partner in business

Wie weet waar het bij ondernemen om gaat? Wie begrijpt u als ondernemer? Wie stelt u in staat om beter te kunnen ondernemen? Het antwoord op deze vragen heeft u hier gevonden. Bij KosterinkZweerink begrijpen we dat u van uw accountant of adviseur vertrouwen, vakmanschap en deskundigheid eist. Dat hij of zij weet wat er bij u speelt. En dat er snel zaken voor u geregeld kunnen worden als de omstandigheden daarom vragen. Dat is de kunst van het ondernemen. Bij KosterinkZweerink verstaan we die kunst.

Ondernemen is een kunst
Bij KosterinkZweerink zien we het als onze missie om u daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast deskundigheid en vakmanschap is onze dienstverlening gebaseerd op vier belangrijke ankers: vertrouwen, flexibiliteit, samenwerking en hard werken.

Ondernemen is vertrouwen
Bij KosterinkZweerink ondernemen we graag naast u. We zorgen ervoor dat we uw markt door en door kennen en weten wat er in uw organisatie en bij u als ondernemer speelt. Uw contactpersoon wordt dan ook binnen de kortste keren een vertrouwenspersoon. Iemand waar u altijd op kunt rekenen.

Ondernemen is flexibel zijn
Kwaliteit combineren met flexibiliteit. Dat is een sterk punt van KosterinkZweerink. We zijn klein en hebben korte lijnen, waardoor we heel flexibel zijn. Ondernemen is ook een zaak van kansen benutten. We begrijpen dan ook als geen ander dat zaken soms snel voor u geregeld moeten worden. En dat doen we dan ook!

Ondernemen is samenwerken
Cijfers zeggen veel, maar nooit alles. Wij denken in alles graag met u mee. We hebben ook een goed oog voor andere aspecten van uw bedrijf. Personeelszaken, automatisering, maar ook uw concurrentiepositie en de ontwikkelingen in uw markt. Het houdt bij ons dan ook niet op bij de jaarrekening en de belastingaangifte. Wij rapporteren bijvoorbeeld ook tussentijds zodat u, indien nodig, uw beleid kunt bijsturen.

Ondernemen is hard werken
Tot slot is ondernemen ook gewoon hard werken.
En dat doen we graag voor u.

Ons Team

Ons team bestaat uit mensen met elk een eigen specialisme. Daardoor kunnen we snel en vakkundig alle financiële vraagstukken beantwoorden. Onze medewerkers nemen uiteraard deel aan cursussen op hun eigen vakgebied, maar nemen ook deel aan trainingen in de branches van hun cliënten. Daardoor kunnen ze altijd proactief adviseren.

Hoewel wij de meeste diensten dus zelf kunnen leveren, beschikken we ook over een netwerk van externe specialisten waardoor ook zeer specifieke en specialistische zaken altijd goed worden afgehandeld.

Werkgever
Hengelo Ov
0 - 1
nee


Vacatures van Kosterink Zweerink Accountants & Adviseurs

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie