Kontado

Kontado is een organisatie die het stoffige imago en de oude manier van werken van ‘de boekhouder’ tart. Een jong, vlot, hoogopgeleid team laat je kennismaken met de voordelen en gemakken van de financiële administratie van morgen. Met eenvoudige FinTech tools ontzorgen we je volledig en heb je altijd real time inzicht in je financiën. Snel, gemakkelijk en voordelig omdat we met je meebewegen.

Online boekhouding waar je je ook bevindt in Nederland

Kontado is weliswaar een nieuwe naam, maar de organisatie achter Kontado heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie. Omdat we ervaren dat de voordelen van digitale, online boekhouding en onze manier van werken zo goed aansluit bij de huidige wensen en eisen van ondernemers zijn we ons daar in 2020 volledig op gaan focussen onder de naam Kontado. We helpen klanten in het hele land. Dat is nog een van de voordelen van een digitale boekhouding.

Persoonlijk contact

Gaat dan alles online en digitaal? Zeker niet. Wij kunnen je het beste van dienst zijn als we jou en je organisatie goed kennen. Een regelmatig en goed persoonlijk contact is daarin erg belangrijk, dus daar zorgen we voor. En het maakt ons werk ook gewoon een stuk leuker en interessanter!

Werkgever
Bunschoten-Spakenburg
6 - 10
nee


© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie