Jurist & Bewind BV

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewindvoering. Wij doorzien wat het voor u betekent om de financiën uit handen te geven. Wij bieden daarom op professionele en betrokken wijze ondersteuning aan mensen die door bijzondere omstandigheden hun financiën (tijdelijk) niet meer kunnen regelen.

Wij voeren alle noodzakelijke financiële handelingen voor u uit. Hierbij kan gedacht worden aan het begeleiden bij het opstellen van het verzoekschrift tot onderbewindstelling, het controleren van de inkomsten tot aan het uitvoeren van betalingen en aanvragen van toeslagen.

Onze werkwijze

De werkwijze van Jurist & Bewind is uniek, omdat wij voor elke cliënt op maat een passende plan van aanpak opstellen. Het belang van u staat hierbij altijd voorop. Wij handelen vanuit betrokkenheid, op een open, respectvolle, eerlijke en transparante manier. Door meteen vanaf de start samen op te trekken en duidelijke afspraken te maken ontstaat een goede wisselwerking en meerwaarde voor zowel de bewindvoerder als voor u. Wederzijdse vertrouwen en voldoende communicatie tussen bewindvoerder en cliënt zijn belangrijke factoren die een rol spelen bij een actieve samenwerking. Door een actieve samenwerkingsrelatie met de u aan te gaan zijn wij in staat om onze diensten op maat aan te bieden.

Werkgever
Amsterdam
11 - 25
nee


Vacatures van Jurist & Bewind BV

© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback