Jos Vriend tuinen

Over hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen

Vanaf december 2015 gaan we ons 30ste jaar beleven. De hoveniers van Jos Vriend Tuinen zetten hun groene vingers in voor de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij werken vanuit uw wensen en voorkeuren en geven gedegen tuinadvies. In de ontwerpen houden we rekening met de ligging van de tuin, materiaalkeuze, de onderhoudsvriendelijkheid en uw budget. Ontdek een wereld aan groene mogelijkheden bij Jos Vriend Tuinen.

Tuinadvies, -ontwerp, -aanleg en -onderhoud in Hoogkarspel

Heeft u ruimte voor een prachtige tuin, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen ontwerpt, geeft advies, legt de tuin aan en verzorgt het tuinonderhoud. We zijn gevestigd in Hoogkarspel, ons werk gebied is heel West Friesland
Iedereen heeft andere wensen voor de tuin. De een wil een strak gemaaid gazon, de andere liever een weelderige zee van bloemen en bladeren. Een groot terras op het westen, of een levendige koi-vijver met vlonders, Hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen gevestigd in Hoogkarspel, ontwerpt de tuin voor een ieder in heel West-Friesland. We leggen de tuin, vijver en bestrating aan en verzorgen periodiek onderhoud.

Uitzendbureau
Hoogkarspel
11 - 25
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie