Hoveniersbedrijf Lindentuinen

Hoveniersbedrijf  'Lindentuinen' Hurdegaryp

Duurzaamste groenbedrijf van het Noorden

Gert van der Linden, voormalig eigenaar van hoveniersbedrijf 'Janse tuininrichting' en hoveniersbedrijf 'De Triemen' heeft zijn bedrijven een frisse gezamenlijke naam gegeven: Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Een duurzaam bedrijf dat duurzame tuinen aanlegt, met duurzame materialen en gifvrije tuinplanten. Duurzame materialen, zoveel mogelijk geproduceerd binnen Europa. Gesleep met materialen, welke vaak van over de hele wereld naar Friesland en Groningen worden 'gesleept', willen wij zoveel mogelijk voorkomen.

Op zoek naar een duurzaam hoveniersbedrijf in het Noorden met oog voor het milieu?

Wij willen dat onze tuinen op een eerlijke, vakkundige maar vooral duurzame wijze worden gerealiseerd. Zo zorgen wij er voor dat het vrijkomende afval op de juiste wijze gesplitst, hergebruikt of afgevoerd wordt. Dit is een manier van werken wat voor ons hoveniersbedrijf heel gewoon geworden is. Mede hierdoor zijn wij reeds tot twee maal toe uitgeroepen tot het 'meest duurzaamste hoveniersbedrijf van het Noorden'. Hergebruiken van bepaalde 'afvalstoffen of restmaterialen' is in deze tijd van milieuproblematiek en toenemende grondstoffenschaarste niet meer dan normaal.

Twee maal verkozen tot 'meest duurzame hoveniersbedrijf van Noord-Nederland'.

In 1994 had van der Linden het toenmalig hoveniersbedrijf 'De Triemen' overgenomen, in 2002 volgde hoveniersbedrijf 'Janse Tuininrichting' uit Hurdegaryp en in 2004 namen wij een gedeelte van SW Oostergo over onder de naam 'Oost Triem Groen'. In 2017 is besloten dat wij deze drie namen zouden gaan combineren onder één nieuwe verfrissende en allesomvattende naam hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Uiteraard met dezelfde kwaliteit en service welke u gewend was van voormalig hoveniersbedrijf 'De Triemen' en 'Janse Tuininrichting'. 

Door inspanningen van van der Linden werd het voormalig hoveniersbedrijf in 2010 derde en in 2011, landelijk gezien, het tweede 'meest duurzame hoveniersbedrijf van Nederland'. Aandacht schenken aan het milieu en eigen leefomgeving en rekening houden met de toekomst van de aarde welke wij in bruikleen hebben van onze kinderen, dat is onze doelstelling.

Werkgever
Hurdegaryp
11 - 25
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie