Hekos Oriental Food

Over Hekos

Oriental food van Hekos; Verandering van spijs doet oosters eten!
Hekos Oriental Food is, al meer dan 38 jaar, dé toonaangevende specialist als het gaat om het produceren van oosterse snacks en de originele spekkoek voor de professionele keuken, bakkers en slagers.
 
Hekos produceert, onder BRC-certificaat, op onze eigen productielocatie in Nederland een uniek diepvriesassortiment. Met ons exclusieve fingerfood assortiment en spekkoek, in combinatie met onze speciale, originele en opvallende serveermogelijkheden en tafelkaart kunnen onze klanten zich onderscheiden in de markt. Al jarenlang worden onze kwalitatief hoogwaardige producten uitgeleverd via alle (horeca)groothandels.
 
Dit betekent dat wij onze klanten een onderscheidend assortiment aanbieden, dat hen extra omzet en marge brengt. Daarnaast ondersteunen wij met onze buitendienst onze klanten met advies en informatie uit de markt waardoor zij nog succesvoller kunnen zijn in de markt.
 
Relaties die al jaren aantoonbaar succesvol met onze producten werken zijn: Maison van den Boer, Hanos groothandel, Hilton groep, VHC Groep, Okura, Holland Casino, Huis ter Duin, Keurslagersorganisatie, Bakker Klootwijk.

Uitzendbureau
Broek op Langedijk
6 - 10
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie