Fysiotherapie SaFyR

Welkom op de website van de Fysiotherapiepraktijken SaFyR, onze praktijken zijn gevestigd in Hansweert, Krabbendijke, Rilland en Yerseke.. De praktijken voor fysiotherapie met een visie op de toekomst! U staat bij ons centraal en samen met u kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Wij hebben een grote diversiteit aan behandelmogelijkheden, meer dan 25 jaar deskundigheid en ervaring op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat en met een grote drang naar vernieuwing in aanpak en uitstraling om u als cliënt optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij zijn vooruitstrevende praktijken en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Tevens zijn wij in het bezit van de hoogste certificaten, wat inhoud dat wij een praktijk zijn die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. U kunt op onze site informatie krijgen over onze praktijken, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer.

FYSIOTHERAPIE WORDT NOG STEEDS VERGOED UIT DE AANVULLENDE VERZEKERING! Als u hier verdere vragen over heeft kunt u contact met ons opnemen. Fysiotherapie heeft bij

Eigen risico geldt voor de basisverzekering! Indien u zorg nodig heeft uit de basisverzekering betaalt u zelf eerst 385 euro eigen risico (tenzij u dit anders heeft geregeld).

Ernstige aandoeningen die voorkomen op de lijst "chronische aandoeningen" (lijst Borst), zoals MS. postoperatieve- en frozen shoulder kunnen – na overbrugging van de eerste 20 zittingen – worden vergoed uit het basispakket. Overbrugging van dit eigen risico kan uit uw Aanvullende Verzekering worden gehaald.

Werkgever
Yerseke
11 - 25
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie