Fiscaal Economisch Adviesbureau Van Meel

Adviesbureau van Meel is een kleinschalig administratie- en belastingadviesbureau met 7 werknemers en is gevestigd te De Meern (Utrecht-West).

Het voordeel van een kleinschalig kantoor is het persoonlijke contact met u en de ervaring dat u snel en adequaat geholpen wordt.
Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op, wij staan u graag te woord!

In 1991 was de intentie van Joep van Meel om een eigen kantoor te beginnen:

“Het persoonlijk contact dat een kleiner adviesbureau aan de ondernemers kan bieden, is een belangrijke drijfveer om een eigen bureau te starten”.

Voor de buitenstaander lijkt ons vak misschien gegoochel met cijfertjes en wellicht wat saai, maar het is juist interessant omdat je uit deze cijfers van alles kunt afleiden. Om vervolgens een goed advies te kunnen geven op alle vragen met een fiscale of economische achtergrond.

Het zeven man sterke personeelsbestand verzorgt: Administraties, jaarrekeningen, management-info, salarisadministraties, fiscale aangiften en nog veel meer. Eigenlijk alles wat nodig is om een onderneming goed te kunnen runnen is aanwezig. Van de nodige vakkennis tot de beste computerprogramma´s zoals Fiscaal Gemak van Unit 4 en IMUIS-Online van MUIS Software. De jaarrekeningen worden verzorgd in UNIT4 Audition en de meeste berekeningen worden uitgevoerd in moderne spreadsheets.

Daarnaast werken wij met de mogelijkheid om uw financiële administraties in the Cloud te (laten) verzorgen.
Ons IMUIS-Online-programma geeft talloze, laagkostende mogelijkheden aan u en ons om via beveiligde internetverbindingen uw administratie (samen) te verzorgen. Desgewenst kunt u uw managementinfo raadplegen in de IMUIS-App.
U kunt uw administratie overal ter wereld benaderen, muteren en printen; wij kunnen in overleg met u een gebruikerspakket op maat samenstellen.

Werkgever
De Meern
6 - 10
nee
1991


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie