Ebbers Wonen Colors@home

Uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit

We hebben een ruim assortiment van veel leveranciers. Er zit altijd wel iets naar je smaak bij. Wij verkopen niet alleen de materialen, maar bieden je ook de middelen om je woning of kantoorruimte tot een plek te maken waarin prettig geleefd kan worden. Kwaliteit staat daarbij voorop.
 
Colors huismerk
Het Colors huismerk is terug te vinden in onze collectie tapijt, vinyl, pvc, gordijnen, raambekleding en behang. Voor dit huismerk werken we samen met A-leveranciers, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en een goede prijs. Uiteraard staan wij klaar voor montage en alle vragen over onderhoud en eventuele klachten of reparatie. De Colors collectie is alleen in de winkel te bestellen.
 
Verrassend met de nieuwste trends
Steeds opnieuw vragen we ons af wat we in onze showroom gaan opnemen. Ons streven is inwoners en ondernemers van de Liemers te verwennen. We halen de aansprekende trends in woningstoffering naar Duiven.
 
Altijd een persoonlijk woonadvies
Als interieurspecialisten vinden wij het de uitdaging om je vakkundig te adviseren. Niet alleen bij aanschaf, ook tijdens de montage en voor het onderhoud. Wij helpen je graag om van jouw huis je thuis te maken.

Werkgever
Duiven
0 - 1
nee


Vacatures van Ebbers Wonen Colors@home

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie