Dierenkliniek Eisenhower

Geschiedenis

Op 1 augustus 2016 hebben Drs. D. Tas en Drs. M.V. Martens Dierenkliniek Leezer overgenomen. Dierenkliniek Leezer is 30 jaar lang een begrip geweest in Rijswijk en met dezelfde passie, dezelfde werkwijze en hetzelfde team zal de kliniek voortgezet worden onder de nieuwe naam "Dierenkliniek Eisenhower".

Kwaliteit

Wij streven er altijd naar de kwaliteit in onze praktijk op een zo hoog mogelijk niveau te houden! 

Ieder jaar worden onze apparaten, zoals röntgen, gasanesthesie, echoapparaat, bloedanalyse apparatuur, etc. door gekwalificeerde bedrijven gecontroleerd en gekalibreerd. 
Ook volgen zowel onze dierenartsen als assistentes regelmatig cursussen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.Dit doen wij onder andere met behulp van VetVisuals® International 
VetVisuals® is wereldwijd een uniek digitaal kennisplatform, dat volledig voorziet in de toenemende vraag naar objectieve inhoud (wordt niet gesponsord door pharmaceutische - en/of voedingsindustrie) veterinaire nascholing en e-learning. Aangesloten leden hebben direct toegang tot veterinaire artikelen, protocollen, skillslab, adviesbrieven en educatieve video's, gepresenteerd door werelds beste veterinair specialisten! Met ieder jaar minstens 50 uur aan nieuwe nascholing kan de Nederlandse Dierenarts, maar ook de Paraveterinair Dierenartsassistent, die aangesloten is bij VetVisuals©, altijd op de hoogte blijven van de laatste veterinaire ontwikkelingen. Dat is goed nieuws voor uw huisdier! 

Werkgever
Rijswijk Zh
6 - 10
nee


© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie