Broekhuis Administrateurs & Fiscalisten (BA&F

Waarom is administratie belangrijk?

Een goede basis

Waarom?

Ten eerste: omdat de wet dat stelt. De financiële administratie is de basis voor belastingaangiften. Niet tijdige en/of volledige aanlevering bij de Belastingdienst kan tot boetes of verminderde btw-aftrek leiden.

De administratie biedt u ook inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf. Welk bedrijfsonderdeel vraagt uw bijzondere aandacht? Wel zo prettig om bijvoorbeeld traag betalende debiteuren of kostenoverschrijdingen op tijd te kunnen constateren…

Overzicht in uw bedrijf

Te allen tijde op de hoogte

De administratie altijd bij, en dat leidt tot…

Een administratie die altijd bij is kunt u gebruiken om het beleid bij te sturen. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes, of het nu gaat om investeringen of andere beslissingen wij zijn daarin uw gesprekspartner. Met een netwerk van specialisten kunnen wij u bij de meeste vragen direct helpen.

De financiële administratie wordt, als het jaar is verstreken, samengevat in een jaarrekening (balans en verlies- en winstrekening). Die wordt digitaal toegestuurd aan de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel (alleen voor BV’s, NV’s, CV’s en coöperaties) en, als u te maken heeft met bedrijfskrediet, naar uw huisbankier.

Zelf doen of uitbesteden

Vertrouwen is de sleutel

Zelf of laten doen?

Met ons elektronisch systeem kunt u uw administratie zelf online invoeren. Banken koppelen hun digitale afschriften aan dit systeem en zetten herkende afschrijvingen automatisch in het juiste grootboek.

U kunt uw boekhouding uiteraard ook door onze administrateurs laten verzorgen: wij zijn specialisten op dit gebied. Welke keuze u ook maakt, wij zorgen er voor dat uw jaarrekening bij de Belastingdienst, de KvK en zonodig bij uw huisbankier terecht komt.

Trouwens, over specialisten gesproken: wist u dat Broekhuis. een door Exact Software gecertificeerd Exact Online administratiekantoor is?

Maar natuurlijk ondersteunnen wij vele andere softwarepakketten, al meer dan 25 jaar zijn wij enthousiast en een actief gebruiker van het softwarepakket Cash, maar ook in Multivers van Unit4, Snelstart, Moneybird en vele andere programma´s kunnen wij onze weg vinden.

Werkgever
Almere
6 - 10
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie