Boomkwekerij Ron van Opstal B.V.

Planten die de consument graag mee naar huis neemt!

In het kwekersdorp Zundert runnen Ron en Annemarie van Opstal sinds 1997 een moderne kwekerij. Ze doen dat samen met een team van 13 vaste medewerkers. Op 18 hectare grond, waarvan 20.000 m² glas, kweekt het team een ruim assortiment sierplanten, in verschillende potmaten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat Ron en zijn team alleen de beste en mooiste planten uitleveren. In Ron’s woorden: “We willen alleen planten aanbieden die we zelf ook uit het schap zouden nemen”.

Tot het vaste assortiment behoren de volgende productgroepen: Leucothoe, Gaultheria, Andromeda, Nandina en Acer verdeeld in verschillende variëteiten. Deze planten worden verkocht in de betere retailketens door heel Europa. Ron en zijn team zijn voortdurend bezig met vernieuwing. Enkele jaren geleden introduceerden ze de in eigen huis ontwikkelde Leucothoe Curly Red, een bijzondere plant met krullend blad dat door de seizoenen heen van kleur verandert. Nieuwe introducties worden de komende jaren verwacht.

Voor de verkoop heeft Ron van Opstal samen met collegakweker Jochems-Van Opstal een aparte organisatie opgezet, About Plants. Op www.aboutplants.nl vindt u ons complete assortiment.

Werkgever
Zundert
11 - 25
nee
1997


Vacatures van Boomkwekerij Ron van Opstal B.V.

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie