Bontenbal Hoveniers

Afgelopen voorjaar 2020 zijn we begonnen met de start en opbouw van het bedrijf, Bontenbal hoveniers. Daar wij ons eerder al voorbereid hebben hierop. Wij zijn trotse ouders van twee meiden. En woonachtig in Purmerend. 

Het bedrijf is een eenmanszaak, Alex Bontenbal eigenaar, zijn vrouw Silvia Bontenbal helpt bij de boekhouding, Contact met de klanten, leveranciers en plant afspraken in. 

Dit is een gouden formule voor succes gebleken, want we zijn het afgelopen jaar gegroeid als kool!

Als creatieve hovenier doen we dat met gevoel voor vorm, en dat is belangrijk. Het gaat om de vertaling van de krachtige ontwerpen (de ontwerpen zijn gemaakt door Alex) in een sprekende tuin. We denken altijd vanuit de ontwerpfilosofie. Om een mooie tuin te realiseren naar wens van de klant. 

De aanleg voeren we compleet uit. Van grondwerk en materiaal afvoer, beplanting en bestrating. her bestrating, Tuinverlichting, blokhutten, erfafscheidingen, pergola’s, tuinmuren, beregeningsinstallaties, jacuzzi’s, exclusieve elementen. Wij dragen zorg voor de bouw en afvoer.

Want van welke stijl u ook houdt, het zijn de details die het verschil maken. Samen met de klant kijken wij hoe de wensen van de klanten het mooiste tot ze recht komen. 

Werkgever
Purmerend
2 - 5
nee
2020


Vacatures van Bontenbal Hoveniers

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie