Bom Group

Al meer dan 50 jaar staat Bom Group bekend als  een vooruitstrevende kassenbouwer, die tal van baanbrekende technische innovaties introduceerde. Als specialist in kasconstructies, scherm- en klimaatsystemen levert het maatwerk voor hightech glastuinbouw, waar ook ter wereld. De projecten variëren van eenvoudige bedrijfsuitbreidingen tot complexe, grootschalige turnkey projecten. De organisatie bestaat uit ervaren specialisten en jong talent. Hun kennis en inzet staan garant voor gedegen maatwerk, dat vele jaren rendeert. 

Wij gebruiken onze kennis, ervaring en ons netwerk om duurzame tuinbouwprojecten te ontwikkelen, die rendabel zijn en aansluiten op de huidige en toekomstige behoeften van de wereldbevolking.

Ons team bestaat uit bijna 50 collega's. Stuk voor stuk verschillende persoonlijkheden en ieder kundig en enthousiast in zijn eigen werkzaamheden.
Wij vinden daarom ook dat toegankelijkheid, eerlijkheid, open naar elkaar, plezier in je werk en met collega’s belangrijke elementen zijn binnen de organisatie.

Werkgever
Hoek van Holland
26 - 50
nee


© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved