BKRS Crane Systems b.v.

BKRS is een nationaal kraanbouwbedrijf actief in heel Nederland en België. De directie, P.H. Bekkers, geeft in Veghel leiding aan een team van specialisten. BKRS bestaat uit verschillende afdelingen: administratie, tekenkamer, werkvoorbereiding, planning, constructie, elektrotechniek, revisie, montage, keuring, onderhoud en inspectie. Op elke afdeling werken mensen met passie voor het vak, zij zijn degenen die het verschil maken bij het streven naar optimale dienstverlening voor de klanten.

Visie en missie

Bij BKRS staat de klant centraal. We luisteren goed naar onze klanten en gebruiken hierbij opgedane ervaringen en inzichten om aan alle wensen en behoeften te voldoen. We denken mee, zijn zeer flexibel en dat alles met een no-nonsense mentaliteit. Speciaalbouw wordt uitgevoerd volgens de persoonlijke wensen van de klant. We streven voortdurend naar optimale dienstverlening.

BKRS werkt continu aan de ontwikkeling van haar systemen en maakt daarbij gebruik van nieuwe technologieën en innovatieve ideeën om zo producten te creëren die zijn afgestemd op de verwachting van de klanten.

Werkgever
Veghel
11 - 25
nee


Vacatures van BKRS Crane Systems b.v.

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie