Bakker Bedrijfswagens

Over Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit een twaalftal vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, Iveco en Fiat Professional.

Met bedrijfswagendealervestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk is Bakker Bedrijfswagens een van de grotere DAF dealers in Nederland. Tevens is onze organisatie exclusief dealer van het Amerikaanse Kenworth en officieel dealer van de merken FIAT Professional en IVECO (Daily), zijn we een officiële servicelocatie voor WELGRO mengvoeder opbouwen en –opleggers, verzorgen wij de import en service voor Nederland van ATP/FRC gecertificeerde koelopleggers en losse koel- & Vries opbouwen van het Spaanse SOR Iberica.

Daarnaast leveren en servicen wij met een officiële status BÄR laadliften, Carrier Transicold producten en verzorgen wij de service aan touringcars en bussen. In al onze vestigingen zijn medewerkers aanwezig voor specifiek onderhoud en reparaties aan campers.

Academy

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil, daar zijn we trots op! Niet voor niets hebben we daarom onze eigen Academy. Onze leerling-monteurs krijgen, naast hun reguliere (BBL) opleiding, les van onze ervaren leermeesters. Zo krijgen onderwerpen extra aandacht en ondersteunen we onze mensen om hen op het gewenste niveau te krijgen. Het gaat niet alleen om het aanleren van kennis van onze techniek. We willen ook meer synergie. Het is nuttig en leuk als onze leerlingen van de diverse vestigingen ervaringen met elkaar uitwisselen.

Onze Bakker Academy is gevestigd in Apeldoorn. We hebben daar alle faciliteiten voor zowel theorie als praktijk. We zorgen telkens voor interessante lesstof om onze leerlingen te prikkelen. Incidenteel gebruiken we onze Bakker Academy om onze ervaren mensen aanvullend te trainen.

Werken bij Bakker Bedrijfswagens

Werken bij Bakker Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club. Werken met prachtige technieken en volop kansen om je te ontwikkelen. Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Versterk de Bakker familie en kom bij ons werken!

Werkgever
Nijkerk
meer dan 100
nee


Vacatures van Bakker Bedrijfswagens

© Jobsonline 1999 - 2020 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie