Alfa & Zorg B.V.

Alfa & Zorg: altijd de juiste zorg dichtbij!

Wij zijn Alfa & Zorg, een middelgrote ervaren thuiszorgorganisatie gevestigd in Almere en actief in verschillende gemeenten in Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Bij ons werken zo’n 650 thuiszorgprofessionals die zorg op maat leveren aan ongeveer 3500 cliënten. Ons aanbod is breed. Van hulp bij het huishouden, begeleiding & gezelschap tot en met verpleging en verzorging. Onze kernwaarden zijn: aandacht, vrijheid, verantwoordelijkheid en professionaliteit.

Samenwerking en snel schakelen

nze professionals praten niet óver, maar mét de cliënt en zijn naasten. Samen overleggen wat iemand nodig heeft en welke oplossing daarbij past: daar draait het om. Als het nodig is werken we hiervoor ook samen met andere zorgprofessionals. Snel schakelen is onze kracht. We houden van korte lijntjes en efficiënte communicatie. Wachtlijsten hebben we niet. Alles is erop gericht om onze cliënten in elke levensfase op een passende manier te ondersteunen. Zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Altijd de mens centraal

Wij hebben altijd behoefte aan huishoudelijke medewerkers. Kun jij goed met mensen omgaan, ben je flexibel en kun je zelfstandig werken? Zoek je een baan waarin je écht het verschil kunt maken voor je cliënten en je altijd met mooie verhalen thuis komt? Alfa & Zorg biedt je alle kansen. Samen kijken we naar jouw kwaliteiten en hoe dit kan aansluiten bij onze mogelijkheden. Daarbij krijg je alle ruimte om de met de cliënt afgesproken hulp zelfstandig uit te voeren. Natuurlijk kun je daarbij ook altijd rekenen op de deskundige ondersteuning van onze organisatie. Werken bij Alfa & Zorg is kiezen voor een professionele, actieve en betrokken organisatie. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. En bij alles wat we doen, houden we altijd oog voor de mens achter onze cliënten.

Doorgroeimogelijkheden

Wij vinden het ook belangrijk dat je je binnen onze organisatie kunt ontwikkelen. Niet voor niets zijn wij een erkend leerbedrijf waar je je zorgdiploma’s kunt behalen. Dat kan via onze eigen Online Academie of bij een van onze andere zorgpartners. Zo kun je doorgroeien naar een andere baan in onze organisatie. En dankzij ons brede aanbod is het makkelijk switchen tussen verschillende functies in ons zorgaanbod. Investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij trouwens geen luxe maar een absolute must. Omdat we geloven dat een baan waarin jij je thuis voelt uiteindelijk ook de beste zorg oplevert voor onze cliënten.

Marktconform salaris en pensioen

Bij ons krijg je eerst een contract voor bepaalde tijd. We betalen je een marktconform salaris gebaseerd op de CAO Verpleging, Verzorging en Thuiszorg. Dat betekent een salaris met pensioen, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en vakantiedagen.

Werkgever
Almere
meer dan 100
nee
2008


© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie